Individuel behandling

     - Genoptræning
         - Holdtræning
           - Motion
             - Styrketræning
               - Spinning

Persondatapolitik i motionsregi

Personoplysninger hos Fysioterapi & Motion stammer fra dig selv som angivet ved oprettelsen/ajourføring af dit medlemskab og omfatter udelukkende dit navn, kontaktoplysninger samt loginoplysninger. Ved betalingsaftaler har vi også dit cpr.nr, som dog anonymiseres i vores motionssystem.

Vi behandler kun de oplysninger, der er nødvendige for at administrere dit medlemskab og for at levere vores ydelser til dig i forbindelse med betalingsaftaler og med tilmelding/aflysning af hold samt evt. ændringer af medlemsbetingelser.

Kontakter du os på eget initiativ opbevarer vi øvrig fysisk og digital korrespondance fx via brev eller email mellem dig og os.

Vi videregiver ikke personoplysninger til firmaer til markedsføring uden dit samtykke.

Udover vores personale så har udvalgte databehandler (leverandør af motionssystemet, vores It-firma samt mailudbydere) jf. databehandleraftaler adgang til dine persondata, men de handler udelukkende efter vores instruks ifm. systemnedbrud eller opklaring af systemfejl.

Du har ret til at få oplyst dine gemte personoplysninger hos os og vi sørger på din anmodning for at rette oplysninger, der er forkerte. Du kan også anmode os om at få slettet dine personlige oplysninger. Af hensyn til bogføringsloven vil faktura/betalinger/tilmeldinger blive bibeholdt i systemet i minimum 5 år. Vi anonymiserer periodiske inaktive profiler. Fysisk og digital korrespondance mellem dig og os opbevares i rimelig tid medmindre andre lovmæssige regler eller en overvejende interesse fra vores side f.eks. til forsvar af vores rettigheder eller krav står i vejen for det.

Du kan gøre brug af din ret ved at kontakte os.

Du har også ret til at klage til Datatilsynet over Fysioterapi & Motions behandling af dine oplysninger. Vi anbefaler dog altid først at klage direkte til os med en detaljeret beskrivelse af klagen, således at evt. misforståelser rettes.